Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που ήρθε φουριόζος και το «παζλ» του Μίτσελ

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που ήρθε φουριόζος και το «παζλ» του Μίτσελ

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος επέστρεψε και μπαίνει στο «κόλπο» για τα Γιάννενα – Τι θα κάνει ο Μίτσελ για την 11αδα

Η πιο αισιόδοξη νότα στο πρώτο διάστημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης που ξεχώρισε με την παρουσία του σε μια περίοδο που συνέβησαν πολλά που δεν έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό, δεκαετίες τώρα.

Η προσπάθεια για την αντεπίθεση με την χειμερινή προετοιμασία έγινε απουσία του καθώς ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, περί ου ο λόγος, ξεδίπλωνε το πλούσιο ταλέντο του στα γήπεδα του Κατάρ φτάνοντας μέχρι την φάση των 16 με την Νότια Κορέα. Βασικός βεβαίως και αναντικατάστατος ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού ανάγκασε κόσμο και κοσμάκη από την ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να ασχοληθεί μαζί του.

Μετά την αναγκαία άδεια για «ανάσες» ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ μαζί με τον συμπατριώτη του Ουι-Τζο επιστρέφουν στην δράση με τα ερυθρόλευκα.

Ο Χουάνγκ μπαίνει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο «κόλπο» για το δύσκολο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στους Ζωσιμάδες με τον Μίτσελ να τον ετοιμάζει για το βασικό σχήμα δίπλα στον Εμβιλά. Ο Ισπανός τεχνικός που καλείται να δημιουργήσει το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού που θα παρουσιάσει το πρόσωπο που έχουμε συνηθίσει και αρμόζει στη δυναμική του συλλόγου επιδιώκοντας την επική ανατροπή στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ που συν τοις άλλοις έχει στην εξίσωση και τον Παιτίμ Κασάμι που έκανε στο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο το πρώτο του επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα στη νέα του θητεία, αλλά και τον Κώστα Φορτούνη που στο ίδιο παιχνίδι απέδειξε πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο και πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει στα ματς που έρχονται.

Πως θα τους χωρέσει όλους μαζί ο Μίτσελ; Ο Ισπανός τεχνικός έχει στο μυαλό του ένα άκρως επιθετικό πλάνο που φέρνει μαζί Χάμες και Φορτούνη ενώ σκέφτεται σοβαρά τον Χουάνγκ στη θέση που είδαμε τον Αγκιμπού στο ματς με τον Ατρόμητο, μπροστά δηλαδή από Εμβιλά και Κασάμι.

Ο Μίτσελ που βλέπει και τον Μπιέλ να επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο την αδιαμφισβήτητη αξία του αλλά και τον Ελ Αραμπί να «φωνάζει» πως είναι εγγύηση για το γκολ. Βάλτε και τους Μασούρα, Γκάρι που έρχονται για τα άκρα και καταλαβαίνετε πως ο «πονοκέφαλος» του Μίτσελ είναι μεγάλος αλλά κάτι παραπάνω από ευχάριστος!

Μαζί και τα νέα δεδομένα που έβαλε στο τραπέζι ο Μαρσέλο με τα δύο πανέμορφα γκολ στον Ατρόμητο και την υπενθύμιση της παγκόσμιας κλάσης που τον χαρακτηρίζει. Ο Βραζιλιάνος που θέλει να το γυρίσει και το «φωνάζει» με τον Μίτσελ να φαίνεται πως τον βάζει πια στο «κάδρο» για τα καλά περιμένοντας σίγουρα βελτίωση και στο ανασταλτικό κομμάτι. Που θα καταλήξει ο Μίτσελ για το βασικό σχήμα στα Γιάννενα; Λογικά δεν θα πάει σε… extreme καταστάσεις από την αρχή. Ίσως στο Ρέντη δείξει στη διάρκεια των προπονήσεων τις αποφάσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ