Νέα αποχώρηση από τον Ολυμπιακό- Μένουν μόνο οι υπογραφές για τον Έλληνα άσσο

Νέα αποχώρηση από τον Ολυμπιακό- Μένουν μόνο οι υπογραφές για τον Έλληνα άσσο

«Τέλειωσε» και άλλος παίκτης από τον Ολυμπιακό. Ποιος Έλληνας περνάει την πόρτα της εξόδου του Ρέντη.

Η… εκκαθάριση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ συνεχίζεται. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού ο Μίτσελ, οι άνθρωποι των πρωταθλητών, έθεσαν σε πρώτο πλάνο το μέτωπο των αποχωρήσεων.

Άλλωστε, το είχε επισημάνει και ο Μίτσελ στις «προγραμματικές» του δηλώσεις. Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει στην πρώτη του τοποθέτηση ότι ιδανικά θα ήθελε να έχει ένα σύνολο που να αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές συν τους τερματοφύλακες. «Είναι πρόβλημα ο αριθμός των παικτών και μειονέκτημα για όλους. Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές εκτός των τερματοφυλάκων», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλαξε τα πάντα στην υπόθεση Μαρσέλο

Κάπως έτσι, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει από στιγμή σε στιγμή και ο Γιάννης Μασούρας. Ο Έλληνας άσος δε βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς των ερυθρολεύκων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τον δρόμο του δανεισμού.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Πολωνία, μετά την παρουσία του στη Γκόρνικ, καθώς είναι κοντά στο να δοθεί δανεικός στη Μιέντζ Λέγκνιτσα. Πρόκειται για ομάδα της πρώτης κατηγορίας, ωστόσο βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έπειτα από 16 ματς.

Θυμίζουμε, πως οι Κένι Λαλά, Σίμε Βρσάλικο, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και Λεονάρντο Κούτρης αποτελούν παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γκονζάλο Άβιλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ