Η συνάντηση του Ροντινέι με τον Μίτσελ και το «1η Γενάρη θα είμαι 100% έτοιμος»

Η συνάντηση του Ροντινέι με τον Μίτσελ και το «1η Γενάρη θα είμαι 100% έτοιμος»

Αμέσως στα βαθιά ο Ροντινέι, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη και επιβεβαίωσε ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος όταν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Τι έδειξαν τα εργομετρικά.

Η πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι επίσημη. Ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος. Με τους Ερυθρόλευκους να βάζουν στο ρόστερ τους έναν εκ των κορυφαίων δεξιών μπακ της Λατινικής Αμερικής για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μια προσθήκη την οποία ο Μίτσελ ενέκρινε με θέρμη, καθώς πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στη βελτίωση της εικόνας του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που υποδέχθηκε και παρουσίασε τον Ροντινέι στους νέους ποδοσφαιριστές του. Ο 30χρονος αμυντικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις που έκανε την Κυριακή, από το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, είδε το προπονητικό στρατηγείο του Ολυμπιακού, γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας και έπιασε δουλειά.

Διαβάστε επίσης: «Έπιασε» δουλειά ο Ροντινέι στον Ρέντη

Ο νέος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και με σκοπό να μπορέσει σύντομα να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των Πειραιωτών. Ο Ροντινέι έκανε γυμναστήριο και ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Μίτσελ.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών δείχνουν τον δρόμο για τον Ροντινέι. Ο έμπειρος αμυντικός, παρότι έχει να αγωνιστεί ακριβώς έναν μήνα (12/11/2022, 90 λεπτά στον αγώνα Φλαμένγκο-Αβαΐ), έδειξε ότι σωματικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ουσιαστικά έχει έρθει προπονημένος. Εκανε συντήρηση όλο αυτό το διάστημα και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για είναι έτοιμος.Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο Ροντινέι, σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του Μίτσελ, υποστήριξε ότι θα είναι 100% έτοιμος την 1η Ιανουαρίου, όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων. Με τον νέο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ