Ελευθεριάδου στο «10»: «Είναι πολύ σπουδαίο το να βοηθάμε να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Ελευθεριάδου στο «10»: «Είναι πολύ σπουδαίο το να βοηθάμε να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, μίλησε στο «10» για τον νέο ευρωπαϊκό θρίαμβο του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, στο πόλο γυναικών και τα συναισθήματα που νιώθει ως μέλος αυτής της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης στο πόλο γυναικών, επικρατώντας του Εθνικού με 11-4, το βράδυ του Σαββάτου, στο «Παπαστράτειο» και έγραψε ακόμα μία «χρυσή σελίδα» στην πλούσια ιστορία του, καθώς με αυτό το τρόπαιο έφτασε τα 100 στον Ερασιτέχνη τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, μία από τις παλαιότερες παίκτριες των «ερυθρόλευκων», μίλησε στο «10» για το σπουδαίο επίτευγμα των κοριτσιών του Ολυμπιακού, τα συναισθήματα που βιώνει όταν κατακτάει τρόπαια με τον σύλλογο, αλλά και τους στόχους της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Το spoiler για τον άλλο Ολυμπιακό

Όσα είπε η Ελευθεριάδου στο «10»:

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς επετεύχθη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Για ακόμα μία φορά νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για την ομάδα μου, αλλά και για τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα και χαρήκαμε όλοι μαζί. Ικανοποίηση, ευχαρίστηση και κίνητρο για τη συνέχεια».

Βάσει του αποτελέσματος δεν δυσκολευτήκατε ιδιαίτερα, παρ’ όλο που είχατε να αντιμετωπίσετε και μία σημαντική απουσία (Ελευθερία Πλευρίτου), πως κύλισε το ματς;

«Γνωρίζαμε πως υπήρχε μία διαφορά δυναμικότητας στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένες γιατί είναι ένας τελικός και πάντα πρέπει να παίζεις καλά. Είχαμε τονίσει μεταξύ μας, πως η Ελευθερία δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί οπότε έπρεπε να δώσουμε παραπάνω πράγματα και τα νέα κορίτσια που μπήκαν στη θέση της έπαιξαν πολύ καλά, επομένως όλα κύλισαν ομαλά».

Έχετε προκριθεί ήδη στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τι να περιμένουμε για τη συνέχεια;

«Από εδώ και πέρα ξεκινάει ένα άλλο ταξίδι. Ουσιαστικά η περσινή χρονιά έκλεισε τώρα, πάρα πολύ όμορφα με ένα ακόμα τρόπαιο, αρχίζουμε να δουλεύουμε για τα χιαστί πλέον έτσι ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε πάλι στο FINAL 4. Ξεκινάμε από εκεί και μετά έχει ο Θεός».

Πως είναι να συμμετέχεις τόσο ενεργά στο να μεγαλώνει το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη;

«Είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο γιατί θα έχω αυτές τις αναμνήσεις για μια ζωή, με τους προπονητές μου και τις συμπαίκτριές μου. Για μένα προσωπικά, αλλά και για όλα τα κορίτσια είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να βοηθάμε στο να μεγαλώνει ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ