Εξελίξεις με Σφιντέρσκι – Ποιο το όφελος του ΠΑΟΚ από ενδεχόμενη μεταγραφή

Εξελίξεις με Σφιντέρσκι – Ποιο το όφελος του ΠΑΟΚ από ενδεχόμενη μεταγραφή

Η Σέλτικ φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι και ο ΠΑΟΚ θα έχει όφελος από μία πιθανή μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού...

Μπορεί πριν από περίπου δύο μήνες να είχαν αποκλείσει από τη Σάρλοτ FC μία ενδεχόμενη πώληση του Κάρολ Σφιντέρσκι, ωστόσο δημοσίευμα από τη Σκωτία ανατρέπει τα δεδομένα.

Ο σκωτσέζικος Τύπος αναφέρει πως η Σέλτικ του Άγγελου Ποστέκογλου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού, γεγονός που ενδιαφέρει άμεσα και τον ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ποσοστό μεταπώλησης το οποίος ανέρχεται στο 20%, ενώ η Σάρλοτ FC φέρεται να αξιώνει 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Αν επαληθευτεί αυτό το ποσό, τότε ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ από αυτή τη μεταγραφή.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο Πολωνός Κάρολ Σβιντέρσκι υποδείχθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τα τελικά του Μουντιάλ. Παρόλο που έκανε τελικά μόνο μια συμμετοχή με την Εθνική έχει ήδη δημιουργήσει όνομα στη διεθνή σκηνή.

Ο Σβιντέρσκι έχει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές με την Πολωνία και αγωνίζεται για την Charlotte FC στις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη έχοντας παίξει στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και την Γιαγκελόνια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ