Πινέδα: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Πινέδα: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος με την παρουσία του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Χαρούμενος που βρίσκεται στην ΑΕΚ δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός χαφ της Ένωσης, αναφέρθηκε στο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για τα όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής με τα «κιτρινόμαυρα», καθώς αναφέρθηκε τόσο για το μέλλον του, όσο και για τη βοήθεια που του έχει προσφέρει ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ. Ακόμη δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί μετά από έξι μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ και δίνω το καλύτερό μου. Αυτή η ομάδα μου άνοιξε τις πόρτες. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία και προσπαθώ το καλύτερο που μπορώ πάντα.

Αυτό που έχει προτεραιότητα για μένα είναι οι εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο. Το άλλο είναι θέμα των ομάδων. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Εγώ θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, θα δουλεύω καθημερινά όπως πάντα για να έχω ένα καλό όνομα εδώ στην Ελλάδα και να βοηθάω την ομάδα. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και με έχουν βοηθήσει πολύ τόσο η ομάδα όσο και οι συμπαίκτες μου».

Για τον Αλμέιδα: «Ναι, με έχει βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή η εμπιστοσύνη του Ματίας. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής δίνω αυτό που μπορώ στο γήπεδο. Δουλεύουμε όλοι καλά για να μπορούμε να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Όλοι οι παίκτες που βρισκόμαστε στο ρόστερ καταλαβαίνουμε το σχέδιο του προπονητή μας και πραγματοποιούμε καλές εμφανίσεις δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα έχουμε ως στόχο να βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο και στόχος είναι να συνεχίσουμε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

Για την παρουσία του στο Μουντιάλ και τον νικητή της διοργάνωσης: «Είναι πάντα κάτι ξεχωριστό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Ήταν δύσκολα στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκα, όμως από την άλλη ένιωσα ενθουσιασμό εκπληρώνοντας ένα όνειρό μου αγωνιζόμενος στο Μουντιάλ. Αυτό ήταν το καλύτερο. Είμαι ευγνώμων προς τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω γιατί σε τέσσερα χρόνια έρχεται ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάντα λέω ότι το ποδόσφαιρο παίζεται έντεκα εναντίον έντεκα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ