Άρης: Στην τελική ευθεία για Νταρίντα

Άρης: Στην τελική ευθεία για Νταρίντα

Ο διεθνής Τσέχος μέσος αναμένεται να λύσει τις επόμενες μέρες το συμβόλαιο του με τη Χέρτα και θα ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της απόκτησης του από τον Άρη.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Βλαντιμίρ Νταρίντα με τη Χέρτα. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Τσέχου μέσου βρίσκεται ήδη στο Βερολίνο και έχει ξεκινήσει επαφές με τη γερμανική ομάδα, αναφορικά με το διαζύγιο με τον πελάτη του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται, όπως αναφέρουν και γερμανικά ΜΜΕ πολύ κοντά σε συμφωνία. Αν ολα κυλήσουν ομαλά, τότε ανοίγει και ο δρόμος για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον Άρη. Ο Νταρίντα έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, φαίνεται, όμως οτι δίνει προτεραιότητα στους κιτρινόμαυρους.

Αν δεν σημειωθεί, μάλιστα, κάποιο απρόοπτο, ο Τσέχος χαφ αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα που έρχεται, μαζί με τον εκπρόσωπο του, για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη.

Στη συνέχεια, αν βρεθεί η χρυσή τομή, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ θα τεθεί στη διάθεση του Πάρντιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ