Χαμός με Ουάρντα στην Ανόρθωση!

Χαμός με Ουάρντα στην Ανόρθωση!

Οι σχέσεις του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Στην πόρτα της εξόδου από την Ανόρθωση φαίνεται πως βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, καθώς οι σχέσεις του πρώην μεσοεπιθετικού των ΠΑΟΚ, Παναιτωλικού, Ατρόμητου, ΑΕΛ και Βόλου με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ), δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στην Κύπρο και είναι πολύ πιθανό σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Το «butterfly effect» του Εμιλιάνο Μαρτίνες που άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου (pics, vids)

Η απόφαση του προπονητή του κυπριακού συλλόγου, Τσίσκο Μουνιόθ, να τον αφήσει εκτός αποστολής στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ένα μήνυμα στον Ουάρντα, ο οποίος πλέον δύσκολα θα καταφέρει να… γυρίσει το χαρτί και να παραμείνει στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που κάνει φέτος ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στον κυπριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές, με 12 γκολ και 12 ασίστ.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό τον Ιανουάριο ο Αμρ Ουάρντα να αποχωρήσει από την Ανόρθωση και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ