Τα… σπάει ο Ουάρντα στην Κύπρο: Ψηφίστηκε MVP του πρωταθλήματος (vid)

Τα… σπάει ο Ουάρντα στην Κύπρο: Ψηφίστηκε MVP του πρωταθλήματος (vid)

Η εξαιρετική σεζόν του Αμρ Ουάρντα με την Ανόρθωση απέφερε στον Αιγύπτιο άσο το βραβείο του MVP στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Αμρ Ουάρντα βρήκε τον εαυτό του στην Κύπρο όπου με τη φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας 9 γκολ και 8 ασίστ σε 27 εμφανίσεις.

Επιτεύγματα που ανέδειξαν τον Αιγύπτιο άσο σε MVP του πρωταθλήματος, μέσα από την ψηφοφορία που έκαναν οι ποδοσφαιριστών των ομάδων της Α’ κατηγορίας. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πήρε το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση του ΠΣΑΠ (Παγκυπριακού Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών) και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Οι δηλώσεις του Ουάρντα, κατά την παραλαβή του βραβείου:

«Ντρέπομαι… Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους, πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος, έχω λίγο στρες τώρα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου (σ.σ. το βραβείο). Σέβομαι πραγματικά τους πάντες, νιώθω καλά σε αυτή τη χώρα, τη νιώθω σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα εδώ είπα στον εαυτό μου… Είχα κάποια προβλήματα για να είμαι ειλικρινής όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα τόσο πολύ, αποφάσισα να φύγω. Όταν είχα πρόταση από την Ανόρθωση είπα εντάξει, νέο κεφάλαιο, θα πάω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή και να δουλέψω σκληρά. Ήρθα και είπα από την πρώτη μέρα θα κάνω κάτι εδώ. Τώρα έχω αυτό το βραβείο και είμαι χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους. Ήρθα για αυτό και το έχω. Ευχαριστώ την κοπέλα μου, δεν ήρθε σήμερα έχει κάποια προβλήματα, είναι Κύπρια, μπαμπάς από Αμμόχωστο, μαμά από Λεμεσό, από την πρώτη μέρα είναι δίπλα μου, με σέβεται. Με κάνει πιο σταθερό. Είναι τρελή, αλλά εντάξει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Πατσαλίδης (Παρουσιαστής): «Χαμπίμπι, δεν θα κάνεις ντιμπιντάι; Γιατί;»

Ουάρντα: «Επειδή η φωνή μου είναι πολύ κακή».

Πατσαλίδης: «Θα μείνεις στην Κύπρο;»

Ουάρντα: «Μην γίνεσαι σαν τους δημοσιογράφους. Είσαι καλός άνθρωπος το ξέρω αλλά μην κάνεις έτσι. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας αγαπώ όλους και σέβομαι κάθε ομάδα εδώ. Κάθε ομάδα. Ξέρετε τι εννοώ, κάθε ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ