Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με Ιωνικό – Μέσα ο Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με Ιωνικό – Μέσα ο Τσοκάι

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφλεντ να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ιωνικό την Τετάρτη (21/12), καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League και την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό (21/12, 21:30).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μην βρίσκεται τελικά σε αυτή. Ο Ολλανδός αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε και έμεινε εκτός.

Διαβάστε επίσης: Μετά τον Καμπάτσο και τον Αντετοκούνμπο ο… Ντόρσεϊ

Αντιθέτως, ο Ένις Τσοκάι, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση του προηγούμενο διάστημα, είναι καλά και τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο 22χρονος Αλέξανδρος Τερεζίου ως μία επιπλέον λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι ανέτοιμοι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ