Τι γίνεται με Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Νίκαια

Τι γίνεται με Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Νίκαια

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον Ιωνικό και περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση και στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί του Βόλου στη Λεωφόρο με 3-0, καθώς αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της Superleague.

Οι πράσινοι δίνουν ένα κομβικό ματς με τον Ιωνικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δει τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μην προπονείται τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από θλάση και περιμένει σήμερα να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος. Αν ο Σένκεφελντ δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στην άμυνα θα πάρει ο Πούγγουρας ως παρτενέρ του Μάγκνουσον.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ, στα χαφ θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Τσέριν και Ρούμπεν, σεξιά θα είναι ο Παλάσιος, αριστερά ο Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τσόκαϊ, ο οποίος απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ