Άρης: Με σημαντικές επιστροφές κόντρα στον Λεβαδειακό

Άρης: Με σημαντικές επιστροφές κόντρα στον Λεβαδειακό

Οι Ετέμπο, Γκαρθία, Μανσίνι και Ζερβίνιο τέθηκαν στη διάθεση του Πάρντιου για την αυριανή (21/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας.

Με νέα πρόσωπα στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Άρης στην Λιβαδειά, για την αυριανή (21/12) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι Ετέμπο και Γκαρθία κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους (τραυματισμός και ίωση, αντίστοιχα) και τέθηκαν στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.

Ακόμα, ο Άγγλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και τους Μανσίνι και Ζερβίνιο, που επίσης επιστρέφουν στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (21/12), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (πρεμιέρα β’ γύρου) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Gervinho, Mancini, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Hajrovic, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ