Φαν Βέερτ: «Τα εύσημα αξίζουν στον Μάνταλο για την ασίστ»

Φαν Βέερτ: «Τα εύσημα αξίζουν στον Μάνταλο για την ασίστ»

Ο Τόμ Φαν Βέερτ που ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ με 3-0 απέναντι στη Λαμία, στάθηκε στις δηλώσεις του στο γεγονός πως αγωνίστηκε ξανά μετά από καιρό και εξύμνησε τον Πέτρο Μάνταλο για την ασίστ που τού έδωσε στο πρώτο γκολ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Λαμίας για την 14η αγωνιστική της Super League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόμ Φαν Βέερτ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Ο Ολλανδός επιθετικός στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμφάνισή του και απέδωσε τα εύσημα στον Πέτρο Μάνταλο για την εξαιρετική ασίστ που του έκανε στο 1-0.

Όσα δήλωσε ο Φαν Βέερτ:

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια από τους οπαδούς του ΠΑΣ, διακοπή στους Ζωσιμάδες

«Ένιωσα πολύ ωραία. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, ήμουν για πολλούς μήνες στην κερκίδα και σε κάθε παιχνίδι που έβλεπα ήθελα και περισσότερο να παίξω. Μπόρεσα να παίξω, να σκοράρω και να κερδίσει η ομάδα, οπότε ήταν μια πολύ μέρα βραδιά για μένα», τόνισε ο Ολλανδός φορ.

Παράλληλα απένειμε τα εύσημα στον Πέτρο Μάνταλο για την ασίστ στο πρώτο γκολ. «Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Πήρα μια καταπληκτική σέντρα από τον Μάνταλο, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν πάρω μια τόσο καλή πάσα από συμπαίκτη μου. Οπότε του αξίζουν τα εύσημα για την ασίστ».

Όσο για το αν το δεύτερο γκολ του ήταν πιο δύσκολο, είπε: «Ναι, ήταν πιο δύσκολο, γιατί ο αμυντικός μπορούσε να την διεκδικήσει, ενώ στο πρώτο γκολ η μπάλα ήρθε ακριβώς στο κεφάλι μου και μπόρεσα να τη σπρώξω στα δίχτυα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ