Τι λένε στην Τουρκία για Μαζουακού και Ολυμπιακό

Τι λένε στην Τουρκία για Μαζουακού και Ολυμπιακό

Ο Αρτούρ Μαζουακού έμεινε εκτός αποστολής στην Μπεσίκτας, είναι πιθανό να αποχωρήσει και στη γειτονική χώρα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως την ίδια ώρα τα σενάρια γύρω από τους ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν στο εξωτερικό.

Ένα από αυτά στην Τουρκία αποκαλύπτει ότι οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «αετούς» τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ογκούν Σαχίνογλου της «Sabah Spor» γράφει: «Στη λίστα του Ολυμπιακού μετά τη Χαλ μπήκε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω της απόδοσής του και του συμβολαίου του στην Μπεσίκτας».

Ο Μαζουακού έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μπεσίκτας δανείστηκε το καλοκαίρι τον παίκτη χωρίς να δώσει χρήματα στη Γουέστ Χαμ και πληρώνοντας μόνο ένα μέρος του συμβολαίου του, περίπου 800.000 ευρώ.

Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ο Μαζουακού έπαιζε σε 25 παιχνίδια, αυτομάτως η Γουέστ Χαμ θα λάμβανε 2,2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι τέτοιο, όμως, πολύ δύσκολα θα συμβεί, αφού έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος Κονγκολέζος αριστερός μπακ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, «γράφοντας» 51 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ.

Από εκεί και μετά, ο Μαζουακού απασχόλησε αρκετές ομάδες στην Ευρώπη και τελικά από το λιμάνι πήρε μεταγραφή για την Premier League και τη Γουέστ Χαμ. Μετά από σχεδόν έξι χρόνια στα αγγλικά «σαλόνια», όπου ήταν βασικός στα «σφυριά», το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε και στην Τουρκία πλέον κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ