ΑΕΚ: Με τέτοιον Λιβάι δεν έχει να φοβάται… (vids)

ΑΕΚ: Με τέτοιον Λιβάι δεν έχει να φοβάται… (vids)

Ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και δείχνει έτοιμος να πάρει την ΑΕΚ από το χέρι και να την οδηγήσει μέχρι τέλους.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδύασε την επιστροφή στη δράση η ΑΕΚ. Η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει άνετα επί της Λαμίας με 3-0 και να εκμεταλλευτεί παράλληλα την «γκέλα» του Παναθηναϊκού στη Νίκαια, μειώνοντας τη διαφορά από το «τριφύλλι» στους 6 βαθμούς.

Μπορεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να ήταν δικαιωματικά ο Τομ Φαν Βέερτ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» είχαν για ακόμη μια φορά τον Λιβάι Γκαρσία εκεί.

Διαβάστε επίσης: Έπος: Ο Πάπου Γκόμες κάηκε από τον ήλιο και του έμεινε σημάδι από το μετάλλιο του Μουντιάλ (vid)

Ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο «φώναξε» για άλλη μια φορά «παρών», καθώς ήταν αυτός που ουσιαστικά «κλείδωσε» το μεγάλο «τρίποντο» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το οποίο η ομάδα του Αλμέιδα μείωσε τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό για τον 25χρονο ήταν ο 9ο γκολ στη σεζόν, έχοντας πετύχει 8 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο. Πρόκειται για έναν αριθμό ρεκόρ για τον Γκαρσία, καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε σκοράρει τόσες φορές μέσα σε μια σεζόν, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως ο ρόλος που του έχει δώσει φέτος ο Ματίας Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης του ταιριάζει «γάντι».

Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως ο Γκαρσία έχει φτάσει σε αυτό το προσωπικό επίτευγμα, έχοντας διανύσει μόλις το μισό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας μείνει «άσφαιρος» μονάχα σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής, κόντρα σε Ατρόμητο (1-0), Αστέρα (1-1) και Ολυμπιακό (0-0)!

Η καλύτερη επίδοση του Λιβάι σε σκοράρισμα ήταν η περσινή, όταν σημείωσε 8 γκολ, ενώ στην πρώτη του σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα» και την τελευταία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είχε από έξι γκολ.

Μπορεί ο Αλμέιδα να έχει αντιμετωπίσει και να αντιμετωπίζει διάφορους «πονοκεφάλους», ωστόσο ο Λιβάι μέχρι στιγμής έχει «φωνάξει»… παρών και δείχνει έτοιμος να οδηγήσει την ΑΕΚ μέχρι τέλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ