Νέο σοκ στην ΑΕΚ!

Νέο σοκ στην ΑΕΚ!

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα της ΑΕΚ: Θλάση και ο Μάνταλος.

Ούτε τις μέρες των Χριστουγέννων δεν μπορεί να ηρεμήσει η ΑΕΚ. Η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη για τους «κιτρινόμαυρους», με το νέο πρόβλημα να ακούει στο όνομα, Πέτρος Μάνταλος.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και προστέθηκε στη μακρά λίστα με τους τραυματίες της Ενωσης.

Διαβάστε επίσης: Όταν εσύ «φορτώνεις» τον άξονα και οι άλλοι σε… τρέχουν από τα πλάγια

Ο Μάνταλος αποκόμισε το πρόβλημα από το εντός έδρας ματς με τη Λαμία και όπως είναι λογικό, τίθεται νοκ άουτ για τη δοκιμασία της Τετάρτης (28/12) στον Βόλο. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, είναι πως πρόκειται για ελαφριά θλάση, με τον 31χρονο παίκτη να μένει στα πιτς για περίπου δέκα μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Νόρντιν Άμραμπατ μπήκε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Super League.

Σαφέστατα, ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ… πονοκεφαλιάζει, βλέποντας και την κακοδαιμονία που βρίσκεται συνεχώς στο «κιτρινόμαυρο» κατώφλι. Θυμίζουμε, πως ο Πελάδο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Είναι τρεις καθοριστικοί παίκτες που παραμένουν στα πιτς εδώ και καιρό. Ειδικά η απώλεια του Σέρβου άσου είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη για την Ενωση. Τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν εκτός και ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό να φωνάζει παρών σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ