Απίστευτο κάζο για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Απίστευτο κάζο για τον ΠΑΟΚ! (pic)

Από το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πάλευε να αποσπάσει την υπογραφή του Φάμπιο Μαρτίνς, ο οποίος ανακοινώθηκε τελικά από την Αλ-Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς ήταν ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετούς μήνες για τη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Ζοσέ Μποτό να παρουσιάζεται ως το κλειδί της υπόθεσης αφού γνώριζε πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες ο Δικέφαλος είχε δώσει προθεσμία στον 29χρονο άσο, που ήταν ελεύθερος στην αγορά μετά την αποχώρησή του από την Αλ Γουάχντα, για να απαντήσει μέσα στην εβδομάδα στην πρόταση συνεργασίας και σήμερα ανακοινώθηκε από την… Αλ-Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το 2024.

Διαβάστε επίσης: Στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός παρά τις δύο σερί ήττες…

Προφανώς ο Μαρτίνς απάντησε αρνητικά στον ΠΑΟΚ και έπειτα προχώρησε σε συμφωνία με την Αλ-Καλίτζ, με τους «ασπρόμαυρους» να χάνουν έτσι έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο ήθελαν πολύ από το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόκειται ασφαλώς για ακόμη μία αποτυχία στο μεταγραφικό κομμάτι, για την οποία το μεγαλύτερο μερίδιο, αν όχι όλο, αντιστοιχεί στον Μπότο που χειριζόταν προσωπικά την ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ