Το «πρέσινγκ» στον Ρέαμπτσιουκ, ο στόπερ και ο Μαντσίνι

Το «πρέσινγκ» στον Ρέαμπτσιουκ, ο στόπερ και ο Μαντσίνι

Τα ανοικτά μεταγραφικά «μέτωπα» και οι αποφάσεις που έρχονται…

Ο Ροντινέι ήρθε γρήγορα-γρήγορα για να κλείσει μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του Μίτσελ στην κατάρτιση της 11αδας.

Ο Βραζιλιάνος που ήδη δουλεύει στο Ρέντη μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, το πιθανότερο την επόμενη εβδομάδα με τον Ιωνικό στην Νίκαια. Ο Μίτσελ που από την διακοπή και μετά πορεύεται με τους Βρουσάι και Ανδρούτσο ως λύσεις για τη θέση του δεξιού μπακ θα έχει πλέον με τον Βραζιλιάνο άσο μια έτοιμη επιλογή την ώρα που η αναζήτηση για τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφές συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Καλωσορίσατε» στην πιο ανταγωνιστική Euroleague όλων των εποχών (pics, vids)

Το «σήριαλ» Μαντσίνι καλά κρατεί καθώς σαν… το γεφύρι της Άρτας την μια φαίνεται πως φτάνουμε μια ανάσα από την ολοκλήρωση του deal και την άλλη κάτι συμβαίνει και «κολλάει». Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή η μεταγραφή παραμένει στον «αέρα» καθώς ναι μεν Ολυμπιακός και Άρης έχουν βρει την «χρυσή» τομή αλλά ο Μαντσίνι που προφανώς θέλει και με το παραπάνω να φορέσει τα ερυθρόλευκα δείχνει ακόμη να επηρεάζεται από την στάση των μάνατζερ του αναφορικά με τις άλλες προτάσεις που υπάρχουν.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το θέμα του Μαντσίνι δεν μπορεί να τραβήξει πολύ ακόμη με τις εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να είναι οριστικές, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ο Μίτσελ εξάλλου αναζητά, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να έχει ήδη βρει, έναν στόπερ που θα έρθει να πλαισιώσει τους Σωκράτη, Ντόη, Ρέτσο και Μπα την ώρα που ο Σισέ δείχνει ξεκάθαρα πως βρίσκεται εκτός πλάνων.

Αυτό βεβαίως θα φανεί ξεκάθαρα και στις επόμενες μέρες με τις επιλογές του Μίτσελ για τον αγώνα με τον Αστέρα αν και δύσκολα θα έχουμε κάποια θεαματική ανατροπή. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει έναν έμπειρο στόπερ που θα δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα και θα μπορέσει να βοηθήσει στην καλύτερη εικόνα της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας που συνεχίζει να αποτελεί ένα τεράστιο «αγκάθι» για τους πρωταθλητές.

Μια ακόμη σημαντική υπόθεση στο πλάνο του νέου Ολυμπιακού και αυτή του αριστερού μπακ. Ο Ρέαμπτσιουκ που αποτελεί τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο στόχαστρο Ιταλικών ομάδων που φαίνεται πως δεν θα μείνουν απλά στο ενδιαφέρον αλλά θα το μετατρέψουν σε επίσημες προτάσεις.

Την ίδια περίοδο πέρσι ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Χετάφε όμως την απέρριψε κάτι που δύσκολα θα συμβεί και φέτος αν έρθει μια καλή πρόταση για τον Μολδαβό αριστερό μπακ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για να προκύψει πώληση του Ρέαμπτσιουκ θα πρέπει να αποκτηθεί κάποιος άλλος στη θέση του καθώς ο Μαρσέλο που αποτελεί την άλλη λύση για τη θέση που έχει ο Μίτσελ δεν μπορεί να βγάλει όλη την σεζόν μόνος του. Με τον Μίτσελ μάλιστα να αποφασίζει να μην τον έχει στο βασικό σχήμα στα Γιάννενα μετά τα δύο γκολ που πέτυχε με τον Ατρόμητο…

Οι Τούρκοι επιμένουν για την περίπτωση του Μαζουάκου που δείχνει να έχει βάση την ώρα που ο Ανιγκό έχει άλλες δύο υποθέσεις ανοικτές με τον Μίτσελ να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Όλα αυτά την ώρα που οι Πειραιώτες απολαμβάνουν το Χριστουγεννιάτικο ρεπό τους λίγες μέρες πριν υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη ελπίζοντας πως θα μπορέσουν να αφήσουν πίσω την γκέλα στα Γιάννενα επιστρέφοντας στις νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ