Η 29η Ιανουαρίου θα δείξει στον Ολυμπιακό τον δρόμο του…

Η 29η Ιανουαρίου θα δείξει στον Ολυμπιακό τον δρόμο του…

Οι έξι επόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα θα καθορίσουν τον στόχο που θα έχει ο πρωταθλητής – Το ιδανικό που 6Χ6 θα τον βάλει στο «κόλπο» πριν την Τούμπα

Πόσο εύκολο είναι με τα φετινά δεδομένα να επιχειρήσεις να δεις μακριά για τον Ολυμπιακό; Η αλήθεια είναι πως παρά είναι φιλόδοξο και… επικίνδυνο από την στιγμή που ο φετινός Ολυμπιακός έως τώρα δεν θυμίζει τον… παραδοσιακό Ολυμπιακό που τέτοια εποχή άρχιζε τους υπολογισμούς για το πώς θα «καθαρίσει» τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός βιώνει στιγμές που είχαν χαθεί στα βάθη των δεκαετιών καθώς πρέπει να γυρίσουμε στα «πέτρινα χρόνια» για να βρούμε τους ερυθρόλευκους τόσο μακριά από την κορυφή και στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από 14 αγωνιστικές πρωταθλήματος και το ζητούμενο πλέον για αυτόν είναι αν θα συνεχίσει σε αυτή την πορεία ή (επιτέλους) θα βρει τον τρόπο να αλλάξει την μοίρα του και να μπει ξανά στο «κόλπο».

Το πρώτο δείγμα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν απογοητευτικό με τον Ολυμπιακό να πετάει στα «σκουπίδια» δύο πολύτιμους βαθμούς στα Γιάννενα και να χάνει την ευκαιρία να μειώσει στο -10 από την κορυφή.

Θα αποδειχθεί απλά ένα black out του δευτέρου ημιχρόνου που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του Ολυμπιακού μετά την διακοπή; Θα φανεί και μάλιστα πολύ σύντομα καθώς έρχονται απανωτές αναμετρήσεις από την Τετάρτη και τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα μας δείξουν τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον δρόμο για την κορυφή όπως κάνει κάθε χρόνο ή έναν δρόμο που είναι άγνωστος για τον Ολυμπιακό μακριά από τις θέσεις των πρωταγωνιστών;

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του θα μας δώσουν τις απαντήσεις με την σημαδιακή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό να είναι η 29η Ιανουαρίου. Μέχρι τότε θα έχει δώσει έξι ματς πρωταθλήματος που επιβάλλεται να κάνει το απόλυτο.

Πόσο εύκολο είναι αυτό για τον φετινό Ολυμπιακό το βλέπουμε από τις 7 νίκες σε 14 αγώνες που έχει έως τώρα. Όμως αν θέλει να γίνει ξανά… κανονικός Ολυμπιακός τα ματς που έρχονται στις έξι επόμενες αγωνιστικές οφείλει να τα νικήσει για να πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Που πιθανότατα θα έχει ξεπεράσει εφόσον κάνει καλή την δουλειά του σε αυτές τις έξι αγωνιστικές όπου το πρόγραμμα του δικεφάλου του βορρά είναι πιο δύσκολο έχοντας τα ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό αλλά και δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Σε αυτές τις έξι αγωνιστικές υπάρχει και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό με τον πρωτοπόρο να έχει να παίξει στα Γιάννενα και την Τρίπολη. Η ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα πηγαίνει στον Βόλο και τα Γιάννενα, υποδέχεται τον Άρη και παίζει στην Νίκαια στα πιο δύσκολα ματς που την περιμένουν.

Αναλυτικά οι αγώνες των επόμενων 6 αγωνιστικών για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

15η

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ
ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ
ΠΑΟ – ΟΦΗ

16η

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΕΚ
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

17η

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ
ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ – ΠΑΟ

18η

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΟ
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

19η

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ
ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

20η
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ
ΑΕΚ – ΑΡΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟ
ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ