Ζήτησε αύξηση δόσεων ο Κωνσταντίνου από τον Γραμμένο για τον Βέμερ

Ζήτησε αύξηση δόσεων ο Κωνσταντίνου από τον Γραμμένο για τον Βέμερ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ.

Η συνάντηση του Βασίλη Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αύξηση δόσεων από τον Γραμμένο για την εξόφληση του Γενς Βέμερ.

Από χθες to10.gr σας είχε ενημερώσει για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αυξήσει τις δόσεις αποπληρωμής του Γενς Βέμερ προκειμένου να… ανασάνει αλλά και να ξεκαθαρίσει με την ΕΠΟ πόσα χρήματα θα πρέπει να καταβάλλει στον Γερμανό προκειμένου να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισκέφτηκε το πρωί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και του ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον Βέμερ, αλλά χρειάζεται διευκόλυνση και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του πρώην ποδοσφαιριστή του.

Ο Παναθηναϊκός ζητάει να μεσολαβήσει η ΕΠΟ προκειμένου οι δέκα δόσεις να αυξηθούν σε 18 ή 20 και να υπάρχει η δυνατότητα να ξεπληρωθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνου τόνισε στον Γραμμένο πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μάθει αν οι 50.000 ευρώ που δόθηκαν χθες φτάνουν για να πάρει πίσω τους βαθμούς, ξεκαθαρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει να «παγώσει» η ποινή, αν δεν υπάρξει ενημέρωση.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες μίλησαν και για το θέμα της αδειοδότησης και της αλλαγής της ποινής του υποβιβασμού, με τον Γραμμένο να λέει πως περιμένει την ψηφοφορία από τη Σούπερ Λίγκα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη συνάντηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου . Η συζήτηση εστιάστηκε στο θέμα Βέμερ, ενώ συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα, που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ