Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και νέο σύστημα κόντρα στον Παναιτωλικό

Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και νέο σύστημα κόντρα στον Παναιτωλικό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο σημερινό (18.00) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, ενώ ο Πάρντιου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και τους Φαμπιάνο, Γκαρθία, Πάλμα και Μαντσίνι να επιστρέφουν στην ενδεκάδα.

Με επιθετικό σχήμα και αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα θα παραταχθεί ο Άρης στην σημερινή (18.00) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για την τρέχουσα χρονιά.

Οι κιτρίνομαυροι, άλλωστε, μετά τη γκέλα κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Ο Πάρντιου αναμένεται να αλλάξει το σύστημα από 3-5-2 σε 4-3-3. Ακόμα, πιθανότατα θα προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς, σ’ αυτό θα επιστρέψουν οι Φαμπιάνο, Γκαρθία, Μαντσίνι και Πάλμα.

Διαβάστε επίσης: Το έστειλε εκεί που κάθε μερακλής τερματοφύλακας στέκεται και το τρώει όρθιος!

Ο Κουέστα αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά τους ως εσωτερικούς μέσους τους Γκαρσία και Γκαρθία. Ο Μαντσίνι θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Γκρέι στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ