Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Πούχατς (pics)

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Πούχατς (pics)

Ο Τιμοτέους Πούχατς πάτησε ελληνικό έδαφος και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Τιμοτέους Πούχατς έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός αριστερός μπακ αποτελεί την πρώτη χειμερινή κίνηση του «τριφυλλιού». Χθες Τετάρτη (28/12) Παναθηναϊκός και Ουνιόν συμφώνησαν σε όλα και σήμερα έγινε το ταξίδι του 23χρονου άσου από την Πολωνία στην Ελλάδα.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι ο Πούχατς να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα περιέχει δανεισμό έως το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς.

Οι δηλώσεις του Πούχατς μετά την άφιξή του στην Αθήνα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πριν 1-2 μέρες ήρθε η επιβεβαίωση. Είναι μια ομάδα με παράδοση, που διεκδικεί το πρωτάθλημα φέτος και πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα.

Θέλω να παίξω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ, γιατί στην Ουνιόν δεν έπαιζα πολύ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Μίλησα με φίλους μου που ξέρουν τον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι στην ομάδα αγωνιζόταν ο Βαζέχα και μου είπαν κάποια πράγματα για τον σύλλογο. Επίσης μίλησα με τον Μπακασέτα, που είναι καλός φίλος μου από τη θητεία μου στην Τραμπζονσπόρ και μου είπε καλά λόγια».

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Πούχατς στην Ελλάδα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ