Αναστασίου: «Σεβαστήκαμε πολύ τον Άρη»

Αναστασίου: «Σεβαστήκαμε πολύ τον Άρη»

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιτωλικό ανέφερε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή, τονίζοντας πως «σεβάστηκε» τον Άρη περισσότερο από όσο χρειαζόταν.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 1-0 για την 15η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννη Αναστασίου, να αναφέρει στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης πως το πρόβλημα ήταν ο τρόπος με τον οποίος παρουσιάστηκε στο ματς η ομάδα του λέγοντας χαρακτηριστικά πως σεβάστηκε τον αντίπαλο περισσότερο από όσα χρειαζόταν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου στην κάμερα της NOVA:

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ολυμπιακός «νικήσει» τον Ολυμπιακό και την… ΑΕΚ

Για το παιχνίδι:

«Θεωρώ ότι ο Άρης είχε την υπεροχή αλλά δεν μας έκαναν μεγάλες φάσεις. Το πρόβλημα ήμασταν εμείς, πουλάγαμε αμέσως τη μπάλα και ήμασταν πάντα σε θέση άμυνας. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Άρη, προσπαθήσαμε στο τελευταίο μισάωρο με τις αλλαγές να γίνουμε πιο επιθετικοί. Στο ποδόσφαιρο ωστόσο, αν δεν βάλεις γκολ είναι δύσκολο, ειδικά όταν χάνεις».

Για την άνοδο και τη βελτίωση Παναιτωλικού μετά το προβάδισμα του Άρη:

«Αλλάξαμε σχηματισμό, είχαμε τέσσερα χαφ, έναν παίκτη παραπάνω στο κέντρο για να κρατήσουμε τη μπάλα. Το θέμα ήταν από το πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να ξεκινούσαμε καλά, ήμασταν μέτριοι εκεί και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ