Τι λένε στην Ιταλία για Μπακαγιόκο και Ολυμπιακό (vids)

Τι λένε στην Ιταλία για Μπακαγιόκο και Ολυμπιακό (vids)

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο φέρεται να επανέρχεται ξανά στο... κάδρο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός συνδέεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια στο εξωτερικό τον τελευταίο καιρό και ένα από αυτά κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ο 28χρονος χαφ επανέρχεται στο… κάδρο για τους ερυθρόλευκους μετά το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για επίσημη κρούση από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Ντανιέλε Λόνγκο του calciomercato γράφει σε tweet του για τον Μπακαγιόκο και το μέλλον του: «Ο Γάλλος μέσος δεν φαίνεται να πηγαίνει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ, στο βάθος ο Ολυμπιακός».

Ο Μπακαγιόκο έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι και μάλιστα είναι διεθνής με τους Τρικολόρ, έχοντας αγωνιστεί μια φορά με το εθνόσημο. Ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν, έχοντας 18 συμμετοχές, με 1 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακαγιόκο δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό και γι’ αυτό επιθυμεί να σπάσει ο δανεισμός και να πάει αλλού. Μέχρι τώρα φέρονταν κοντά στην Άδανασπορ αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή αυτή και ο δημοσιογράφος «έμπλεξε» ξανά και τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως κεντρικός μέσος. Έχει βγει από τις ακαδημίες της Ρεν, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης ένα πρωτάθλημα Γαλλίας και ένα Κύπελλο Αγγλίας.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ