Σαμασέκου στο «10»: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και του αρμόζει»

Σαμασέκου στο «10»: «Να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και του αρμόζει»

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τους στόχους ενόψει της συνέχειας της σεζόν, μίλησε στο «10» ο Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου μίλησε στο «10» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και την εμφατική νίκη με σκορ 5-0.

Ο αμυντικός μέσος από το Μάλι τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα πολύ καλό ματς με τους Αρκάδες, ενώ ανέφερε πως στόχος είναι να επαναφέρουν τους Πειραιώτες εκεί που τους αρμόζει και του αξίζει.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου στο «10»:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις».

Για τον ίδιο και τη συνέχεια της σεζόν: «Είμαι εδώ και δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Θέλω να βελτιωθώ και να πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Το πιο σημαντικό είναι να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και εκεί που του αρμόζει. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ