Τι λένε στην Ιταλία για Ρέαμπτσιουκ και Μπολόνια

Τι λένε στην Ιταλία για Ρέαμπτσιουκ και Μπολόνια

Η Μπολόνια θέλει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και στην Ιταλία γίνεται λόγος ακόμη και για προσπάθεια της ιταλικής ομάδας το επόμενο διάστημα για να τον κάνει δικό της.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και μια από αυτές που θέλει να τον κάνει δικό της είναι η Μπολόνια.

Η ιταλική ομάδα ψάχνει για αριστερό μπακ και έχει ψηλά στη λίστα της τον Μολδαβό διεθνή των ερυθρόλευκων, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και κρούση στους Πειραιώτες για να δει τις προθέσεις τους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ στην Ιταλία μιλούν για έντονο ενδιαφέρον, αλλά επειδή τα οικονομικά δεδομένα μιας ενδεχόμενης πώλησης του Μολδαβού μπακ από τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο απλά, στην Μπολόνια εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε πρόταση δανεισμού του.

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ στην Ιταλία η Μπολόνια σκέφτεται να ζητήσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι και εν συνεχεία να δει αν θα τον αγοράσει με μία οψιόν γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό σίγουρα δεν θα «καίγονταν» για πιθανό δανεισμό του βέβαια, αφού έχουν τη δυνατότητα να τον πουλήσουν, εφόσον φτάσει στα γραφεία της ομάδας η κατάλληλη οικονομική πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ