Ιωνικός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Καμπράλ

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Καμπράλ

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζέρσον Καμπράλ, μετά την απουσία του από την ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν.

Την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με τον παίκτη να επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας μετά την περσινή σεόν.

Ο Καμπράλ αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ιωνικού, πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημειώνοντας ένα γκολ και δύο ασίστ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ»

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους Νικαιώτες, ωστόσο έμεινε χωρίς ομάδα. Παράλληλα οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σερβιλάκη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα έχοντας μια γεμάτη συμμετοχή στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζέρσον Καμπράλ.

O 31χρονος εξτρέμ γνωρίζει καλά την ομάδα μας, αφού αγωνιζόταν σε αυτή την περασμένη περίοδο και επιστρέφει στον Ιωνικό μετά από έξι μήνες.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Καμπράλ αγωνίστηκε σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πάφο, Λέφσκι Σόφιας, Μπαστιά, Σπάρτα Ρότερνταμ, Τβέντε, Βίλεμ, Ντεν Χάαγκ και Φέγενορντ.

Η οικογένεια του Ιωνικού τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει και τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Γιώργο Σερβιλάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ