Ο παράγοντας Πάλμα αλλάζει τις ισορροπίες του ντέρμπι (Vid)

Ο παράγοντας Πάλμα αλλάζει τις ισορροπίες του ντέρμπι (Vid)

Η πολύ πιθανή απουσία του Λούις Πάλμα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στερεί από τον Άρη το μεγαλύτερο επιθετικό του «όπλο».

Με έναν πολύ μεγάλο «πονοκέφαλο» προετοιμάζεται ο Άρης για το αυριανό (20:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο MVP του μέχρι στιγμής στη σεζόν, Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους με προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης», μετά το τέλος της οποίας ο βρετανός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή στην οποία πιθανότατα θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Βεζένκοφ ως το 2025

Όσο για το τι χάνει ο Άρης με την πολύ πιθανή απουσία του Πάλμα από το ντέρμπι; Κατ’ αρχάς χάνει τον πρώτο του σκόρερ καθώς ο 23χρονος (τα κλείνει στις 17 του μηνός) άσος έχει πετύχει ήδη επτά γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας μοιράσει και δύο ασίστ. Συνολικά, ο Πάλμα έχει φέτος εννιά γκολ και επτά ασίστ σε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

Εξαιρετικά νούμερα για ένα παιδί που ήρθε στη Θεσσαλονίκη πέρσι τέτοιες μέρες περίπου, με τη μεταγραφή του να περνάει στα… ψηλά, αλλά μέσα σε έναν χρόνο εξελίχθηκε στον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, με τις μετοχές του να εκτοξεύονται χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Αν δεν καταφέρει τελικά να είναι διαθέσιμος, ο Άρης θα χάσει παράλληλα και τα εξαιρετικά στημένα του Πάλμα από τα οποία έχει πάρει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ουκ ολίγα γκολ μέχρι στιγμής. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως το πλήγμα θα είναι τεράστιο και πολυεπίπεδο για τον Πάρντιου, ο οποίος καλείται να βγάλει άσο από το μανίκι του.

Τέλος, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό για τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέσα στον Ιανουάριο, με πολλά ντέρμπι και σε καμία περίπτωση ο έμπειρος τεχνικός δεν θα ήθελε να διακινδυνέψει να χάσει τον ποδοσφαιριστή για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ