Άρης: «Στροφή» στον Αστέρα – Ατομικό ξανά ο Πάλμα

Άρης: «Στροφή» στον Αστέρα – Ατομικό ξανά ο Πάλμα

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (08/01), με τον Λουίς Πάλμα να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για την 16η αγωνιστική της Super League και πλέον άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το ερχόμενο Σάββατο (08/01).

Οι ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου προπονήθηκαν σήμερα (05/01) το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενώ ο Λουίς Πάλμα ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Το τρένο της μεγάλης φυγής- Υπογράφει ο Κούντε- Πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό, ποιοι ακολουθούν

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Λουίς Πάλμα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, ανήμερα των Θεοφανίων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ