Αποκαλύψεις Γκατούζο για Λάτο και… Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις Γκατούζο για Λάτο και… Ολυμπιακό

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τόνι Λάτο που απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η περίπτωση του Τόνι Λάτο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 24χρονο άσο της Βαλένθια να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο. Το συμβόλαιο του Ισπανού άσου, που αποτελεί γέννημα θρέμμα των «νυχτερίδων», λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι Πειραιώτες θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους από τώρα.

Ο προπονητής της Βαλένθια αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση επισημαίνοντας πως: «Πιστεύω, ότι ο Λάτο θα τελειώσει τη σεζόν εδώ, γιατί κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θα φύγει, ούτε ο ίδιος μου είπε κάτι τέτοιο. Πιστεύω, ότι θα συνεχίσει μαζί μας, έπαιξε με υψηλό επαγγελματισμό και προπονείται πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ, το καλό ποδόσφαιρο και η βαθμοθηρία…

Στη συνέχεια ο Γκατούζο πρόσθεσε: «Μιλάω με τον σύλλογο και λέω την άποψή μου, όμως το κλαμπ κάνει αυτό που θεωρεί σωστά και εγώ πρέπει να σεβαστώ όλες τις αποφάσεις που παίρνονται. Δεν είναι ικανοποιημένος με την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Χεσούς Βάθκεθ δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς στις προπονήσεις, γιατί ο Λάτο δουλεύει και ως εσωτερικός χαφ, αλλά και ως εξτρέμ. Σκέφτομαι, ότι ο Βάθκεθ πρέπει να παίξει περισσότερα λεπτά, σκέφτομαι ότι το καλύτερο θα ήταν αν έχει την ευκαιρία να παραχωρηθεί δανεικός, όμως αν μείνει εδώ θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να μας δώσει πράγματα».

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα αριστερό μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο πολλά θα κριθούν από το τι θα γίνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μολδαβός τον Ιανουάριο, τότε θα αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ