Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Πάρντιου

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές ο Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Γκαρθία και Μαζικού, στην εντός έδρας κυριακάτικη (8/1) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άλαν Πάρντιου είναι και αυτός προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι της Τούμπας και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/1) με τον Παναιτωλικό.
Ο Άγγλος τεχνικός θα κάνει σήμερα τις πρώτες του δοκιμές σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γκαρθία, που θα πάρει θέση στα χαφ, μπροστά από τους Ετέμπο και Νταρίντα.
Ο Γκαρσία αναμένεται να μετατοπιστεί αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Ιτούρμπε θα μείνει στον πάγκο. Ακόμα, εξαιρετικά πιθανό θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να μη ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Πίρσμαν. Ο Μαζικού αναμένεται να πάρει τη θέση του και να καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Τέλος, εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται και στο κυριακάτικο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης, η συμμετοχή του Λουίς Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα ακολούθησε και χθές ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι πιθανότητες του να προλάβει το παιχνίδι μειώθηκαν αισθητά.
Αν καταφέρει να προπονηθεί σήμερα και αύριο ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως, είναι ξεκάθαρο οτι οι άνθρωποι του Άρη δεν πρόκειται να ρισκάρουν την πιθανότητα υποτροπής του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ