«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Σουάζο» (vid)

«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Σουάζο» (vid)

Στη Χιλή αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον 25χρονο Χιλιανό αριστερό μπακ, Γκάμπριελ Σουάζο, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

O Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός αριστερού μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ανάλογα και τι θα γίνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν αποκλείεται να κινηθεί και για δεύτερη προσθήκη.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται όλο και πιο έντονα για τους ερυθρόλευκους είναι ο Γκάμπριελ Σουάζο, ο οποίος μαζί με τον Λάτο είναι στην κορυφή της λίστας, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός αρέσει στον Μίτσελ, ενώ τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Σε ένα από αυτά στη Χιλή γίνεται λόγος για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον παίκτη, αφού δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο Σουάζο πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο και ο ατζέντης του σε δηλώσεις του είχε πει ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να είναι μια πιθανή επιλογή, αφού φέρεται να ασχολείται ενεργά με την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αφού η παραμονή του στην ομάδα ή όχι είναι αυτή που θα κρίνει το μεταγραφικό πλάνο του Μίτσελ και της διοίκησης για τα αριστερά της άμυνας.

Δείτε το δημοσίευμα στη Χιλή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ