ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για να επαναφέρει το -4

ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για να επαναφέρει το -4

Σχεδόν έτοιμη έχει την ενδεκάδα του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Αλμέιδα, με τη συμμετοχή του Λάζαρου Ρότα να κρίνει την οριστική απόφαση του Αργεντινού.

Την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν άμεσα πίσω τους το «σφαλιάρα» στα Γιάννενα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει σχεδόν καταστρώσει ολοκληρωτικά τα πλάνα του για το πολύ μεγάλο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Άρης: Προσθέτει ποιότητα και χαρακτηριστικά που του λείπουν με Καμαρά

Κεντρικό πρόσωπο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ δεν είναι άλλος από τον Λάζαρο Ρότα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη, ακόμη και αν μπορέσει να δώσει σήμερα το «παρών» στα Σπάτα, με τον Σιντιμπέ να αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού..

Ο Αργεντινός κόουτς θα δώσει φανέλα βασικού και πάλι στον Σιμάνσκι ο οποίος απουσίασε στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ, λόγω καρτών. Δίπλα στον Πολωνό θα ξεκινήσει ο Γιόνσον, με τον Πινέδα να παίρνει έτσι θέση πιο μπροστά στον αγωνιστικό χώρο.

Φαβορί για μια θέση στο αρχικό σχήμα, πίσω από τους «σίγουρους» Αραούχο και Γκαρσία είναι επίσης ο Άμπραματ, ο οποίος κερδίζει πόντους απέναντι σε Τσούμπερ, Φερνάντες και Μάνταλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ