Άρης: Προσθέτει ποιότητα και χαρακτηριστικά που του λείπουν με Καμαρά

Άρης: Προσθέτει ποιότητα και χαρακτηριστικά που του λείπουν με Καμαρά

Η απόκτηση του Μαυριτανού επιθετικού θα δώσει επιπλέον λύσεις στον Πάρντιου, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ δεν χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ποδοσφαιριστής του Άρη. Αρχικά με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπήρχε, λόγω του FFP η δυνατότητα αγοράς του, ενώ για το καλοκαίρι υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα απόκτησης των δικαιωμάτων του ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαυριτανός είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η πιο ασφαλής επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Άρης, που χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα παιχνίδια του τρέχοντος μήνα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και τους στόχους των κιτρίνομαυρων.

Διαβάστε επίσης: Ο Ράσφορντ που έχει βρει ξανά τον εαυτό του και η Γιουνάιτεντ που βαδίζει σωστά (pics, vids)

Ο Άρης παίρνει έναν ποδοσφαιριστή με μηδενικό ρίσκο. Έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει, ξέρει τι μπορεί να προσφέρει και έχει δείξει οτι όχι μόνο μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά και έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά.

Η απόκτηση του Μαυριτανού φορ θα δώσει στον Άρη μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση αλλά και στοιχεία τα οποία του λείπουν. Ο Καμαρά είναι πολύ πιο αθλητικός παίκτης από όλους τους μεσοεπιθετικούς και φορ που διαθέτουν οι κιτρίνομαυροι.

Ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει την ένταση, έχει τρεξίματα και δυνάμεις για να ασκήσει πίεση στους αντιπάλους αμυντικούς, χωρίς αυτό να επηρεάζει την εικόνα του στο επιθετικό κομμάτι.

Απο ένα σημείο και μετά ο Πάρντιου ήταν αυτός που επέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Που μπορεί, άλλωστε να του δώσει πολλές λύσεις. Ο Καμαρά μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης σε σύστημα 4-2-3-1, σε παιχνίδια που ο Άρης μπορεί να βρει χώρους για να τρέξει.

Ακόμα σε αναμετρήσεις απέναντι σε κλειστούς αντιπάλους, μπορεί να παίξει ως παρτενέρ του Γκρέι σε σύστημα 4-4-2. Η παρουσία του, μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν να βοηθήσει και τον Τζαμαϊκανό επιθετικό και να τον κάνει ακόμα καλύτερο. Ο Καμαρά, τέλος, μπορεί να παίξει και πλάγια στην επίθεση, εκεί όπου με εξαίρεση τους Πάλμα και Μαντσίνι, ο Άρης δεν έχει πάρει ακόμα αυτό που περίμενε.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρει και αυτός χρόνο συμμετοχής τον οποίο δεν πήρε στον Ολυμπιακό και ενα περιβάλλον γνωστό, στο οποίο δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Με την εικόνα που είχε ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η παρουσία ενός παίκτη όπως ο Καμαρά, που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, κρίνεται απαραίτητη.

ΥΓ. Μονόδρομος για τον Άρη η νίκη στο αυριανό (8/1) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με την πρώτη τετράδα. Ιδιαίτερο το παιχνίδι, απέναντι σε έναν προπονητή που τον γνωρίζει καλά, τον Άκη Μάντζιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ