«Σφαγή» για Ρέαμπτσιουκ: Μετά τη Μπολόνια, επίσημη πρόταση της Στρασμπούρ- Ο Λάτο στο Νο 1, ανοιχτό του Σουάζο και… έκπληξη

«Σφαγή» για Ρέαμπτσιουκ: Μετά τη Μπολόνια, επίσημη πρόταση της Στρασμπούρ- Ο Λάτο στο Νο 1, ανοιχτό του Σουάζο και… έκπληξη

Μπάσιμο και από τη Γαλλία για τον Όλέγκ Ρέαμπτσιουκ

Εξελίξεις γύρω από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και όπως φαίνεται η σημερινή καλή του εμφάνιση στον Βόλο, αλλά και η παρουσία ανθρώπου της Μπόλονια στο Πανθεσσαλικό, ενεργοποίησε και άλλη ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πριν από λίγο η Στρασμπούρ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Μολδαβό μπακ που όλα δείχνουν ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες του σε φόντο… Ερυθρόλευκο. Ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά. Γνωστή είναι η πρόθεση της Μπολόνια να δώσει ως 4,5 εκατ ευρώ με την υποσημείωση όμως ότι οι Ιταλοί δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση: Το ενδιαφέρον τους είναι σοβαρό, αλλά ως εδώ παραμένει προφορικό.

Πως απαντά ο Ολυμπιακός σε αυτή την ιστορία; Αναζητώντας –καιρό τώρα- κάποιον που θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που επιθυμεί ο Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Ο 25χρονος συμπατριώτης του είναι και ο εκλεκτός του, άρα το Νο1 της λίστας του Ολυμπιακού. Ο Λάτο όμως ακόμη δεν είναι πεπεισμένος ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ίσως προσδοκώντας σε κάποια πρόταση από ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερη δυναμική. Είναι σε καλή ηλικία και ουσιαστικά είναι και «ελεύθερος» από τη Βαλένθια, άρα θέλει να παίξει το… χαρτί του.

Κάπως έτσι συντηρείται η περίπτωση του Γκαμπριέλ Σουάζο που παραμένει στη λίστα με καλές πιθανότητες. Ο Χιλιανός που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο μπαίνει στο αεροπλάνο… αύριο αν ο Ολυμπιακός το ανάψει το πράσινο φως. Αν πάντως δεν γίνει του Λάτο ας έχουμε κατά νου μια πληροφορία ακόμη που φαίνεται να έχει βάση.

Εκείνη που θέλει τους πρωταθλητές να έχουν στη λίστα τους και μια ακόμη περίπτωση: Όνομα που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Έχουν «ανοίξει» και αυτόν τον φάκελο οι Ερυθρόλευκοι και τον επεξεργάζονται προφανώς για να είναι έτοιμοι αν χρειαστεί.

Επί της ουσίας πάντως τα «κλειδιά» τα κρατά ακόμη ο Λάτο. Οι άλλες λύσεις θα ενεργοποιηθούν μόνο αν ο Ισπανός πει «όχι» και αν ο Μίτσελ αποφασίσει να τρέξει τη λίστα σε άλλες επιλογές. Ο προπονητής του Ολυμπιακού που και σήμερα μιλώντας για τα μεταγραφικά έδειξε τη διοίκηση θέλοντας με τον τρόπο του να εξηγήσει πως και εκείνος ουσιαστικά… περιμένει τα νεότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ