Ολυμπιακός: Ο Βόλος, ο Ρέαμπτσιουκ, οι αποχωρήσεις και αυτός που έρχεται…

Ολυμπιακός: Ο Βόλος, ο Ρέαμπτσιουκ, οι αποχωρήσεις και αυτός που έρχεται…

Λίγο πριν από ένα κομβικό ματς ο Ολυμπιακός «τρέχει» να κλείσει ένα από τα σημαντικότερα θέματα στο ρόστερ του

Ο Γενάρης της μεγάλης φυγής και της κρίσης για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που το μεγάλο ρόστερ αδειάζει μέρα με την μέρα ο Ολυμπιακός καλείται να μείνει στον δρόμο που χάραξε από το 5-0 επί του Αστέρα στο φευγιό του 2022 και συνέχισε στο 2-0 της Νίκαιας στο «καλημέρα» του 2023.

Όλα μαζί για τους πρωταθλητές την ώρα που ο ένας παίκτης μετά τον άλλο, μέλη της «μαύρης» λίστας του Μίτσελ, αποχωρούν από τον Ολυμπιακό. Χθες ήταν η σειρά του Κούντε να αποχαιρετήσει επισήμως τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας στην Μπόχουμ αλλά και του Αμπουμπακάρ Καμαρά που «κλείδωσε» την επιστροφή του στον Άρη. Δύο ακόμη ερυθρόλευκοι που δεν μπόρεσαν να πείσουν τον Μίτσελ, όπως οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε αλλά και αυτοί που ήταν καιρό εκτός ομάδας και πήραν ήδη τον δρόμο τους.

Θα υπάρξει και συνέχεια καθώς στο Ρέντη βρίσκονται και άλλοι «κομμένοι» όπως ο Άβιλα (και επί της ουσίας και ο Σισέ) αλλά και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που «πολιορκείται» από την Μπολόνια που πλέον κατέθεσε επίσημη πρόταση.

Οι πληροφορίες κυρίως από την Ιταλία θέλουν τις δύο ομάδες να διαπραγματεύονται ήδη την μεταγραφή του Μολδαβού αμυντικού την ώρα που ο Μίτσελ έχει δείξει ξεκάθαρα έως τώρα πως μόνο τον Ρέαμπτσιουκ εμπιστεύεται για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Μαρσέλο είτε παίζει ελάχιστα είτε μένει εκτός αποστολής όπως έγινε με τον Ιωνικό.

Αυτή την ώρα στο Ρέντη ολοκληρώνεται η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών πριν ταξιδέψουν το απόγευμα για τον Βόλο και το δύσκολο ματς με την τοπική ομάδα έχοντας την συμπαράσταση 11.000 οπαδών που θα κάνουν το Πανθεσσαλικό… Καραϊσκάκη. Από τις αποφάσεις του Μίτσελ θα φανούν πολλά την ώρα που δύσκολα περιμένουμε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα που έχει καθιερώσει πλέον από την επιστροφή στη δράση μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης, Χάμες, Μπιέλ και Μπακαμπού είναι η πιο πιθανή 11αδα που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός στον Βόλο σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να νικήσει ξέροντας πως έτσι θα μπορέσει να μειώσει και άλλο την διαφορά από την κορυφή ή την δεύτερη θέση ή και τις δύο καθώς το βράδυ της Κυριακής παίζουν ΑΕΚ-ΠΑΟ.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή γραμμή για την μεταγραφή του αριστερού μπακ που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτή του Ρέαμπτσιουκ. Ο Λάτο είναι εδώ και καιρό η πρώτη επιλογή των Πειραιωτών όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα με τον Σουάζο να κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο και τον Τόφολο της Νότιγχαμ να είναι σταντ-μπαι.

Μια μεταγραφή που εφόσον κλείσει οριστικά ο Ρέαμπτσιουκ στην Μπολόνια θα γίνει άμεσα ώστε ο Μίτσελ να έχει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον νέο αριστερό μπακ της ομάδας για το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, την επόμενη Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ