Ο Ελ Αραμπί, ο Τζιοβάνι και ο… απλησίαστος Τζόρτζεβιτς

Ο Ελ Αραμπί, ο Τζιοβάνι και ο… απλησίαστος Τζόρτζεβιτς

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε κόντρα στον Βόλο και έφτασε τα 61 τέρματα. ισοφαρίζοντας την επίδοση του Τζιοβάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στον Βόλο, επικράτησε με 4-0 μπροστά σε πάνω από 15.000 οπαδούς του και μείωσε τη διαφορά στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο Πανθεσσαλικό και σκόραραν το ένα γκολ μετά το άλλο, με τον συνήθη ύποπτο Γιουσέφ Ελ Αραμπί να μην γινόταν να λείπει από τους σκόρερ. Ο Μαροκινός killer πέρασε σαν αλλαγή στο ματς και στο 75ο λεπτό και μετά από προσπάθεια του Πεπ Μπιέλ, ευνοήθηκε από τις κόντρες και πλάσαρε τον Κλέιμαν για το κερασάκι στην τούρτα.

Με το τέρμα αυτό, ο Ελ Αραμπί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έφτασε τα 61 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Πειραιωτών και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα των ξένων σκόρερ των «ερυθρολεύκων, μαζί με τον θρυλικό Ζιοβάνι.

Όπως είναι λογικό βέβαια στην κορυφή της λίστας αυτής παραμένει ο μάλλον… απλησίαστος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127 τέρματα! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελ Αραμπί έφτασε αυτό σπουδαίο επίτευγμα νωρίτερα μάλιστα από τον Βραζιλιάνο, αφού τα κατάφερε σε 117 έναντι 129 παιχνιδιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ