Το απίστευτο σερί του Ολυμπιακού και η «ρέντα» των Φορτούνη και Ελ Αραμπί (vids)

Το απίστευτο σερί του Ολυμπιακού και η «ρέντα» των Φορτούνη και Ελ Αραμπί (vids)

Ο Ολυμπιακός, το εντυπωσιακό αήττητο που θέλει να... μεγαλώσει στα Γιάννενα και οι «καυτοί» Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί...

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση και στη Superleague, λίγες μέρες μετά το εμφατικό 4-1 κόντρα στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και ψάχνουν μόνο τρίποντο για να μπουν με το δεξί και στο πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να υπερασπιστούν ένα μοναδικό αήττητο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι στην επαρχία από τις 21 Οκτωβρίου του 2018, όταν και είχαν ηττηθεί με 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός έκτοτε έχει συμπληρώσει τέσσερα χρόνια αήττητος στην επαρχία και έχει το εντυπωσιακό σερί των 34 παιχνιδιών χωρίς ήττα. Σερί που θέλει να μεγαλώσει απόψε (20:00) στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ για να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός πάντα δυσκολευόταν στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ και πέρσι οι ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 2-1 με το γκολ του Ελ Αραμπί προς το τέλος. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι φέτος έχει συνήθως νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εκτός από το 0-0 της δεύτερης αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Αστέρα πριν από τη νέα αλλαγή προπονητή.

Στη συνέχεια νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μίτσελ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και 1-0 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, ενώ πάει σήμερα για το «35 στα 35» στα Γιάννενα και το τέταρτο σερί τρίποντο με τον Μίτσελ στην επαρχία.

Ο Φορτούνης και ο Ελ Αραμπί

Από εκεί και πέρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν τη δική τους… προϊστορία οι Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι οι δήμιοι των Ηπειρωτών. Ο Μίτσελ μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα στο σημερινό ματς, ειδικά από τη στιγμή που και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, αλλά και ο Μαροκινός είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί μάλιστα πως ο «Φόρτου» έχει και εντυπωσιακούς αριθμούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχει παίξει ως αντίπαλο με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου σε 13 αναμετρήσεις και μετράει συνολικά 5 γκολ και 7 ασίστ. Ο ΠΑΣ είναι από τους αγαπημένους του αντιπάλους, όπως φαίνεται και από τους αριθμούς και ο Ισπανός τεχνικός έχει αποδείξει ότι τα… βλέπει αυτά.

Ωστόσο, πέρα από τον Φορτούνη και ο Ελ Αραμπί δεν πάει πίσω, αφού πέρα από το γκολ που πέτυχε πέρσι στους «Ζωσιμάδες» και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, έχει παίξει συνολικά σε 9 παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ και έχει σκοράρει 6 φορές, ενώ μετράει και 2 ασίστ. Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός είναι αήττητος φυσικά, έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ