Ολυμπιακός: Οι δύο επίσημες προτάσεις για τον Ουί-Τζο από το MLS, ο Τσο και ο νέος σέντερ φορ

Ολυμπιακός: Οι δύο επίσημες προτάσεις για τον Ουί-Τζο από το MLS, ο Τσο και ο νέος σέντερ φορ

Ατλάντα και Μινεσότα έκαναν επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ και οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει τον Τσο, αλλά κοιτάζουν κι άλλους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη μέση σημαντικών μεταγραφικών εξελίξεων. Είναι γνωστό ότι οι Ερυθρόλευκοι «τρέχουν» παράλληλα την υπόθεση της πώλησης του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο υπάρχουν επαφές με Στρασμπούρ και Μπολόνια, κινούνται για τον αντικαταστάτη του, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους στον Τόνι Λάτο, τον Γκάμπριελ Σουάζο και εναλλακτική τον Τόφολο και μία… έκπληξη. Αλλά παράλληλα τσεκάρουν τις επιλογές τους σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεσή τους. Με το μέλλον του Ουί-Τζο Χουάνγκ να βρίσκεται πιθανότατα εκτός Ρέντη.

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο μοναδικός ρεαλιστικός προορισμός για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό είναι η Αμερική και το MLS. Ο 30χρονος στράικερ δεν μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, από τη στιγμή που έχει ήδη αγωνιστεί σε Μπορντό και Ολυμπιακό και λόγω των σχετικών περιορισμών από τους κανονισμούς της FIFA, μόνο εκτός Ευρώπης έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκπληξη με Σεμέδο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη δύο ομάδες από το MLS έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουί-Τζο. Συγκεκριμένα, λέγεται πως έχουν φτάσει ήδη επίσημες προσφορές από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και τη Μινεσότα Γιουνάιντερ, ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι προσφορές που έχουν φτάσει για τον Ουί-Τζο δεν αφορούν μόνο την περίπτωση του δανεισμού του, αλλά και εκείνη της κανονικής μεταγραφής. Να υπάρξει δηλαδή πώληση του Ασιάτη σέντερ φορ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, είτε στην Ατλάντα είτε στη Μινεσότα είτε σε κάποια άλλη από τις ομάδες που τον τσεκάρουν αυτό το διάστημα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη ετοιμάσει λίστα επιθετικών για το ενδεχόμενο πώλησης του Ουί-Τζο και σε αυτήν βρίσκεται το όνομα του 24χρονου Γκουέ-Σουνγκ Τσο, του βασικού σέντερ φορ της Εθνικής Κορέας στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ (2 γκολ), αλλά και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος K League 1 της Νοτίου Κορέας, με 17 γκολ σε 31 παιχνίδια με δύο ομάδες (Γκιμτσεον Σανγκμου και Τσονμπούκ Μότορς). Ο Νοτιοκορεάτης, πάντως, δεν είναι η μοναδική επιλογή για την επίθεση. Με τους Ερυθρόλευκους να τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις για να πλαισιωθούν Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ