Νέες επαφές Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ για Καμπράλ – Τι λένε στην Πορτογαλία (vids)

Νέες επαφές Ολυμπιακού – Σπόρτινγκ για Καμπράλ – Τι λένε στην Πορτογαλία (vids)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Ζοβάνε Καμπράλ και έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τη Record.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης ενόψει του δεύτερου μισού και των play off και ένα από τα ονόματα που έρχεται ξανά στο προσκήνιο είναι αυτό του Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είχε ακουστεί έντονα και το περασμένο καλοκαίρι για τους ερυθρόλευκους, όμως δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Record» όμως, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει στη χειμερινή περίοδο, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού του παίκτη στη Σπόρτινγκ.

Όπως αναφέρει η έγκυρη πορτογαλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε για την περίπτωση του 24χρονου διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι και άνοιξαν εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τα «λιοντάρια» για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπράλ έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά δεν υπολογίζεται και οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν με το ανάλογο αντίτιμο. Άλλωστε τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο. Με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ.

Στη Λάτσιο από την άλλη έπαιξε μόλις σε 4 ματς έχοντας ένα τέρμα, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ. Από εκεί και πέρα, ο Καμπράλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ