Ο Λάτο θέλει Ολυμπιακό και ζήτησε από τη Βαλένθια να φύγει τώρα – Πίεση από τον ατζέντη του – Συμφωνία σε όλα και με Σουάζο

Ο Λάτο θέλει Ολυμπιακό και ζήτησε από τη Βαλένθια να φύγει τώρα – Πίεση από τον ατζέντη του – Συμφωνία σε όλα και με Σουάζο

Ο Τόνι Λάτο είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό, ζήτησε από τη Βαλένθια να δεχθεί την προσφορά των Πειραιωτών. «Ναι σε όλα» και από Σουάζο, που είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο.

Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Τόνι Λάτο. Είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο. Όπως ξεκάθαρη είναι πλέον η πρόθεση του ποδοσφαιριστή να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Κόντρα σε όσα προέκυπταν όλες αυτές τις ημέρες από διάφορους κύκλους.

Το πρόβλημα που προκύπτει αυτή τη στιγμή αφορά στο κατά πόσο η Βαλένθια θα κάνει δεκτή την προσφορά του Ολυμπιακού, ώστε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Με τον 25χρονο αμυντικό και τους εκπροσώπους του να πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάτο είχε συζήτηση στη διάρκεια της εβδομάδας με τον Τζενάρο Γκατούζο, τον ενημέρωσε για την προοπτική του Ολυμπιακού και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι του Ισπανού αριστερού μπακ είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της Βαλένθια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε η άποψη του ποδοσφαιριστή σχετικά με τον Ολυμπιακό και η επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της γενέτειράς του. Μάλιστα στην ίδια συνάντηση οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή επανέλαβαν την απόφασή του να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τις νυχτερίδες.

Πλέον ο Ολυμπιακός αναμένει την οριστική απάντηση της Βαλένθια. Οι Ισπανοί έχουν τραυματία το βασικό τους αριστερό μπακ με αποτέλεσμα να διστάζουν έως τώρα, εν τούτοις ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε καμία εγγύηση ότι θα έχει ρόλο και αυξημένο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή των νυχτερίδων. Και για αυτό το λόγο επιθυμεί να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή του.

Εάν η Βαλένθια δεν κάνει δεκτή την προσφορά του Ολυμπιακού και την επιθυμία του Λάτο οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν τη δεύτερη επιλογή τους, που δεν είναι άλλη από τον Γκάμπριελ Σουάζο. Ο 25χρονος χιλιανός διεθνής αριστερός μπακ έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση που του έχει σταλεί από τους ερυθρόλευκους και περιμένει ενημέρωση για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ