«Θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Πινέδα για ακόμη έναν χρόνο η ΑΕΚ»

«Θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Πινέδα για ακόμη έναν χρόνο η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει για ακόμη έναν χρόνο τον Ορμπελίν Πινέδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ορμπελίν Πινέδα πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία η Ένωση θα προτείνει στη Θέλτα επέκταση του δανεισμού του για ακόμη έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, το «estadio desportivo» αναφέρει πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις ώστε ο Μεξικανός να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι αφού είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Θέλτα και να τον αγοράσει.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία Παναθηναϊκού – Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ

Το συμβόλαιο του Πινέδα με την ισπανική ομάδα λήγει το 2027 ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να γυρίσει στη La Liga αν και απολαμβάνει την παρουσία του στην Ελλάδα και την Ένωση.  Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει 18 συμμετοχές έχοντας πετύχει πέντε γκολ με δύο ασίστ.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ διαψεύδει πάντως το παραπάνω δημοσίευμα τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση προς την πλευρά της Θέλτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ