ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Σοάρες – Πόσο καιρό θα λείψει ο Λύρατζης

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Σοάρες – Πόσο καιρό θα λείψει ο Λύρατζης

«Καθαρή» ήταν τελικά η μαγνητική τομογραφία του Φιλίπε Σοάρες. Επιτυχημένη η επέμβαση του Λευτέρη Λύρατζη στο ζυγωματικό.

Ανακούφιση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ με τον Φιλίπε Σοάρες. Ο Πορτογάλος χαφ έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρικάρντο στον αγώνα με την Καλαμάτα και μάλιστα τρόμαξε τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο βουρκωμένος.

Τα νέα ωστόσο ήταν θετικά, καθώς η μαγνητική του τομογραφία ήταν τελικά «καθαρή». Ο 23χρονος μέσος θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να προλάβει τον προημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Τουρκία: «Επαφές της Γαλατασαράι με τον Χάμες Ροντρίγκες»

Από την άλλη, επιτυχημένη ήταν η επέμβαση του Λευτέρη Λύρατζη στο ζυγωματικό. Ο Έλληνας ακραίος μπακ χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωστοποιεί ότι θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις σε 15 μέρες, με τον συνολικό χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ