Ρουλέτα νταμπλ για τον Παναθηναϊκό: Πώς βρέθηκε να παίζει… ρέστα μέσα στον Γενάρη- Τριλογία με ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα

Ρουλέτα νταμπλ για τον Παναθηναϊκό: Πώς βρέθηκε να παίζει… ρέστα μέσα στον Γενάρη- Τριλογία με ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα

Τρία ματς με τον ΠΑΟΚ και δύο επικίνδυνες έξοδοι στην επαρχία. Για τον Παναθηναϊκό οι μπελάδες είναι μπροστά.

Ζόρικο το πρώτο μισό του Γενάρη για τον Παναθηναϊκό (ισοπαλία εντός με ΟΦΗ, ήττα από ΑΕΚ για τη Super League). Ζόρικο και το δεύτερο έπειτα από την επιβεβαίωση του ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας.

Διότι χωρούν πλέον 5 πολύ δύσκολα ματς στο καλεντάρι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις 15 ως τις 29/1. Παρτίδες που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη μάχη κορυφής της Super League αλλά φυσικά και στη συνέχεια του κυπέλλου: Του τίτλου που ο Παναθηναϊκός κρατά από τον περασμένο Μάη.

Πιο συγκεκριμένα; Οι Πράσινοι την Κυριακή αντιμετωπίζουν στα Γιάννενα τον ΠΑΣ για την 18η αγωνιστική της Super League. Έναν αντίπαλο που ήδη στους Ζωσιμάδες σταμάτησε Ολυμπιακό (2-2 από 0-2) και ΑΕΚ (2-1). Ακολουθεί μεσοβδόμαδα (18-19/1) ο πρώτος προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και λίγα 24ωρα αργότερα (22/1) η επίσκεψη του Δικεφάλου του Βορρά στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα (19η). Και δεν αποκλείεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμείνει στην πρωτεύουσα διότι αμέσως μετά είναι και η ρεβάνς του κυπέλλου (25-26/1) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Κάτι σε… overdose στις εχθροπραξίες ενός ζευγαριού που για όσους το ξέχασαν είναι το ίδιο του περσινού τελικού του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Και έπειτα από όλα αυτά;

Ο Παναθηναϊκός έχει να πάει και στην Τρίπολη. Διότι για την 20η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας (29/1) τον Αστέρα.
Πως θα τα καταφέρει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη με ένα ρόστερ που με το ζόρι περιέχει 14-15 παίκτες πρώτης γραμμής και ματς υψηλών απαιτήσεων κάθε τρεις-τέσσερις μέρες; Σίγουρα είναι μια απορία που προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ πριν και μετά την τριλογία σε μια εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό φιλοξενεί τον ΟΦΗ (14/1) και τον Λεβαδειακό (30/1) για το πρωτάθλημα έχοντας και δύο μέρες… αβάντζο σε σχέση με τον αντίπαλο του. Παίζει μια μέρα νωρίτερα πριν τον πρώτο προημιτελικό και μια αργότερα από τον δεύτερο. Κάτι είναι και αυτό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ