Επιβεβαιώνει ο Ρομάνο για Ουί Τζο Χουάνγκ και Μινεσότα (pic)

Επιβεβαιώνει ο Ρομάνο για Ουί Τζο Χουάνγκ και Μινεσότα (pic)

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό και την ομάδα του MLS - «Επίσημη η πρόταση της Μινεσότα, τέλος στον δανεισμό του στον Ολυμπιακό».

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (09/01) to10.gr σας αποκάλυψε ότι οι Ατλάντα και Μινεσότα έκαναν επίσημη κρούση για την απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ και ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός μετράει πλέον αντίστροφα για την αποχώρησή του από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Σήμερα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε μέχρι… κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10», τονίζοντας ότι η Μινεσότα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ασιάτη σέντερ φορ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές του Μίτσελ και αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε επίσης: Ρουλέτα νταμπλ για τον Παναθηναϊκό: Πώς βρέθηκε να παίζει… ρέστα μέσα στον Γενάρη- Τριλογία με ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο ο 30χρονος στράικερ δεν μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, από τη στιγμή που έχει ήδη αγωνιστεί σε Μπορντό και Ολυμπιακό και λόγω των σχετικών περιορισμών από τους κανονισμούς της FIFA, μόνο εκτός Ευρώπης έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται για δανεισμό ή πώληση του Ουί-Τζο Χουάνγκ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσφορές που έχουν φτάσει για τον Ασιάτη επιθετικό δεν αφορούν μόνο την περίπτωση του δανεισμού του, αλλά και εκείνη της κανονικής μεταγραφής.

Να υπάρξει δηλαδή πώληση του Ασιάτη σέντερ φορ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ