Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με επίσημη επιστολή στην ΕΛ.ΑΣ. η ΑΕΚ έθεσε θέμα για την αλόγιστη χρήση χημικών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσημη επιστολή στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικης Αττικής με κοινοποίηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απέστειλε σήμερα το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν επιφέρει προβληματισμό, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να θέτει ως θέμα υην αλόγιστη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημενη περιοχή και τους τεράστιους κινδύνους που απορρέουν από αυτό, όπως συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Πως ο Μάρκους Χάουαρντ έγινε ο νέος αστέρας της Euroleague (vids)

Στην επιστολή της η ΑΕΚ αναλαμβάνει μεν τις ευθύνες που της αναλογούν στα ζητήματα ασφαλείας, αλλά ζητεί την συνδρομή της Αστυνομίας, χωρίς ακρότητες και κατάχρηση μεθόδων που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα. Παράλληλα, η Ένωση θέτει το σοβαρό ζήτημα της άρνησης αστυνομικής συνδρομής στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιστατικών.

Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει πως: «Ως ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούμε οι οποίες αστυνομικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα πέριξ του γηπέδου μας να συνάδουν με τις προβλεπόμενες τακτικές αντιμετώπισης προβλημάτων βίας κι ανομίας, που οφείλουν να σέβονται τον πολίτη και την περιουσία του, χωρίς κατάχρηση ή υπέρβαση εξουσίας και χωρίς υπέρμετρη χρήση μέσων καταστολής».

Να σημειωθεί πως το περιστατικό, στο οποίο αναφέρεται η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αφορά στην άρνηση συνδρομής της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες 11 και 15, οπου η αστυνομία αρνήθηκε να συνδράμει για την προστασία των νόμιμων κατόχων εισιτηρίων.

Τέλος, στην επιστολή της Ενωσης γίνεται αναφορά και στα δυο τραγικά περιστατικά με τους δυο φίλους της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους. Η ΠΑΕ σημείωσε πως σε κάθε περίπτωση και οι δυο έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις επιπτώσεις από τη χρήση χημικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ