«Τελειώνει από τον Άρη ο Ροντρίγκες»

«Τελειώνει από τον Άρη ο Ροντρίγκες»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ονδούρα, ο δανεισμός του Έντουιν Ροντρίγκες στον Άρη θα ολοκληρωθεί πρόωρα και ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα του.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Άρη, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του, την Ονδούρα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ολίμπια, καθώς δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Ολίμπια και μέχρι τις 16 Ιανουαρίου αναμένεται στην Ονδούρα για να προλάβει τις προπονήσεις για την προετοιμασία», όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Diario Diez».

Διαβάστε επίσης: Ο Γκατούζο θέλει να κρατήσει τον Λάτο, αλλά ο Ισπανός επιμένει για Ολυμπιακό

Ο Ροντργίκες βρίσκεται στον Άρη ως δανεικός από την Ολίμπια για έναν χρόνο, ωστόσο έχει αγωνιστεί μονάχα μία φορά με τους «κιτρινόμαυρους», στο πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άλαν Πάρντιου για τη συνέχεια και δεν θα γίνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ύψους ενός εκατ. στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ