Χωρίς νέα προβλήματα στην Τούμπα ο ΟΦΗ

Χωρίς νέα προβλήματα στην Τούμπα ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα.

Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί η αποστολή του ΟΦΗ, όπου αύριο, Σάββατο (14/1, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σήμερα (13/1), από την οποία απουσίασαν οι Νίκος Μαρινάκης και Μπρους Καμάου. Ο Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Καμάου συνέχισε θεραπευτική αγωγή.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Παπανικολάου: Ο αρχηγός βγήκε (ξανά) μπροστά στα δύσκολα (vids)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (13/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (14/1) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Bruce Kamau να συνεχίζει θεραπεία. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Harold Mosquera, Δημήτρης Σωτηρίου, Πασχάλης Στάικος, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Tην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Κώστας Γιαννούλης, απαρτίζουν αναλυτικά οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Perea, Mellado, Diousse, Neira, Toral, Τσιλιανίδης, Dju, Bifouma, Guerrero, Dicko».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ