Άρης: Μοναδικός απών ο Ενκουλού

Άρης: Μοναδικός απών ο Ενκουλού

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός είναι το μόνο πρόβλημα για τον Άλαν Πάρντιου ενόψει της κυριακάτικης (15/1) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Νικολά Ενκουλού δεν υπολογίζεται από τον Άλαν Πάρντιου για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Άλαν Πάρντιου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Νέες επαφές με τη Βαλένθια για να έρθει άμεσα ο Λάτο – Γιατί ο Ολυμπιακός βάζει στον… πάγο τον Σουάζο

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (προθέρμανση με συναρμογή, ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδια κατοχής μπάλας, τακτική με τελειώματα φάσεων και ασκήσεις φυσικής κατάστασης –επίσης- με τελειώματα φάσεων).

Ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (15/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ