«Βόμβα» με Ρότα στην ΑΕΚ – Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

«Βόμβα» με Ρότα στην ΑΕΚ – Ποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Ο Λάζαρος Ρότα εντυπωσιάζει την εφετινή σεζόν, με τον πρώτο... μνηστήρα να κάνει την εμφάνισή του.

Υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα έχει αναγεννηθεί, αλλά και μονιμοποιηθεί στο δεξιό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ. Η μια εντυπωσιακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για τον Λάζαρο Ρότα, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας αποτελεί βασικό μέλος της εφετινής ΑΕΚ, με το όνομά του να φιγουράρει στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του lagazzettaexpress, η Αντερλεχτ είναι αυτή που ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μήτρογλου: Δύο καπνισμένες κάνες… (vids, pics)

Οι Βέλγοι θέλουν να ενισχυθούν στα μετόπισθεν και ο 25χρονος μπακ φέρεται να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Οπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Αντερλεχτ εμφανίζεται πρόθυμη να χτυπήσει την… πόρτα της Ενωσης, καταβάλλοντας και το κατάλληλο αντίτιμο για την υπογραφή του.

«H Aντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Ρότα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος των Βρυξελλών θα ήταν έτοιμος να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό, με βάσει τα οικονομικά του συλλόγου, για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ταλαντούχου παίκτη. Ο Ρότα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα ταλέντα της Σούπερ Λίγκας χάρις στην ευελιξία, την ταχύτητα και την αίσθηση της θέσης του. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα της Αντερλεχτ, η οποία θέλει να ενισχύσει την άμυνα της. Ωστόσο η Αντερλεχτ θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό για τον Ρότα, καθώς κι άλλοι σύλλογοι, κυρίως, από Γαλλία και Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Ελληνα αμυντικό. Μένει να δούμε αν η Αντερλεχτ θα καταφέρει να πείσει το Ρότα να πάει στο σύλλογο κι αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το τίμημα που ζητά η ΑΕΚ», αναφέρουν στο Βέλγιο για τον Ρότα και τους «μωβ».

Θυμίζουμε, πως την εφετινή σεζόν, ο Λάζαρος Ρότα έχει καταγράψει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ μετράει και δύο ασίστ.

Μένει να φανεί αν όντως ισχύει το… ζωηρό ενδιαφέρον της Άντερλεχτ, αλλά και πως θα αντιδράσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ σε ενδεχόμενη πρόταση για τον νεαρό οπισθοφύλακα.

Το δημοσίευμα για Ρότα και Άντερλεχτ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ